UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доброго усім дня ✌️ з особливих обставин в кінці цього місяцю я лишаю Канаду. Та хочу продати матрац. Розмір - 2х1.5. Стан дуже гарний. Спав на ньому один хлопець атлетичного складу, 71кг😁 всього майже 4 місяці. Якщо є ще якісь питання, звертайтесь тут чи в інстаграмі - iamsamuro (тому що частіше буваю там) . Дякую за увагу🙏
-
Якщо продовжуєш membership в Costco , картку потрібно міняти чи вона автоматично продовжується ? Хочу зранку заправитись , але не знаю чи картка активна. Може хтось знає
-
Квартиру в якій я та сусід зараз проживаємо, можна перезняти без переплати додаткових місяців чи залогу, а просто продовжуючи контракт. З початку березня. Контракт був підписаний 16 жовтня, на рік. Коштує 1649 Канадських доларів. Дві кімнати, гарний ремонт, 16 поверх. Знаходиться за адресою 8920 100 St. Також, якщо є питання з приводу відео чи інші, пишіть у дірект ✌️🙏
-
Oleksandr Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Svitlana Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Привіт всім , питання до працівників які працюють в фірмах по виготовленню та обробці велико та мало габаритних металоконструкцій , маю майже 5-річний досвід в цієї сфері , готовий працювати слюсарем або помічником зварювальника , буду вдячний за будь яку інформацію , дякую)
-
Кто подскажет как оформлять Ворк пермит (Торонто). Что будут спрашивать, какие документы требовать? Заранее спасибо 🙏
-
Wero Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Олександр Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Кирилл Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
vova Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
vova Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.