UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Vladislav Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Затишний район
-
Так, жив в Ермайнскін півроку
-
Привіт, хто працює на будівництві, може комусь потрібен на фірму labourer?
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади ROGERS як sales representative, а також керую громадською організацією "Характерник" у м.Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. З вас - підключення, з нас - донат 5 $. Звіти на сторінках: Instagram Facebook
-
Доброго дня , хто вже подавався на PR підкажіть точкового еміграційного консультанта. Також буду вдячна якщо розповісте за невдалий досвід.
-
Доброго, брал консультацию у Богданы, с ней же и буду подаваться. Еще есть Остап Босак, Татьяна Карбованец и еще множество, была где то ссылка со списком всех консультантов
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, яким способом краще подорожувати в середині Канади? Потяги, автобуси? Чи краще все ж таки літаками? І не залежно від варіанта відповіді, якшо є якись додаток, для пошуку квитків, був би дуже радий за рекомендацію) Дякую
-
U Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Q Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, де і як можна отримати ProServe? Дякую!
-
Хто знає куди можна звернутися з гострим зубним болем? Прийом тільки через тиждень на лікування зуба, а біль такий що не можливо терпіти
-
Їхав машиною з Торонто в Альберту. Рекомендую дороги хороші
-
Як треба, маю питання відповіді для навчання . Але вони не співпадають з екзаменом але вивчиш хоча б
-
Канада дуже велика. Все залежить від ваших подорожей. Я б сказав, до 400 км - автомобіль. Більше 400 км літак. Автобусом мало хто користується, а потягом, мабуть, взагалі одиниці.
-
дякую!
-
proserve.aglc.ca/Index.aspx?tabid=7 Здається онлайн
-
+17807080190 тут тобі допоможуть
-
Я коли планував подорож до Канади, хотів потягом з Онтаріо до Альберти але там ціна від 1500cad.
-
Roman Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
20 Jan 2023, 21:20
80138/96794
7 days ago