UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
А в какую цену перевод в Канаде ? Кто делал в едмонтоне ?
-
Подскажите пожалуйста, можно ли работать на не квалифицированной работе к примеру на заводе каком либо,и параллельно учиться ,чтобы переобучиться и получить лицензию Электрика, электромеханика для получения PR в дальнейшем. И стоит ли переводить дипломы которые на украинском языке электрика ,и о высшем образовании инженера -электромеханика перед приездом в Канаду по cuaet .спасибо. Просьба отозваться тем кто реально сталкивался с этим
-
Так
-
Добрый день, собираюсь переводить некоторые документы ,пока не прилетела ..нужен ли нотариальный перевод или можно без печати? Какие требования ?
-
Перепрошую, а яка саме інформація вас цікавить і за якою спеціальністю?
-
В Едмонтоні з 2015 . Це давно? Я вже тут так звик, що навіть не знаю, що мені тут не подобається😁. Хоча і маю з чим порівняти, бо жив і в інших містах Канади.
-
Тут таке майже все під індусами. Думає на щось перевечтися але поки моргедж в планах 😁 Дивимося в бік Альберти, може Едмонтон такі думки проскакують. Природа і погода тут звичайно топ, але окрім ціни житла дуже багато інших мінусів, поки не поживеш два три роки не побачиш
-
Так я ж вам і раджу, хай чоловік змінить професію на плиточника або тейпера. Постійно в теплі. І напружуватися не треба. І заробітки зовсім інші.
-
А, ну так.190 днів в рік у вас дощ. Але і зарплати трохи вище, ніж в Едмонтоні.
-
Тоді спроваджуйте свого чоловіка плиточку вкладати або тейпати. Бо інакше, таких заробітків не буде. Ну хіба власний бізнес відкриє.