UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доброго дня, Шановна громада! Далі по тексту (WP- Work Permit, СUAET - Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel) Маю декілька питань з приводу отримання WP. В мене наступна ситуація маю паспорт з візою CUAET терміном до 25 року по якому планую в'їхати до Канади в лютому місяці і очевидно що довше ніж до кінця паспорта я не отримаю WP, також маю ще один паспорт з терміном дії до 33 року в який я хочу отримати WP. Бачив багато дописів, що під час проходження контролю по прильоту це залежить від рішення візового офіцера. Питання наступного характеру: 1. На підставі чого візовий офіцер вирішує чи можливо відкрити WP на новий паспорт, а не на той який має візу CUAET та які фактори можуть бути як плюс для отримання WP на новий паспорт? 2. Чи має хтось досвід при аналогічній ситуації, але отримували відмову і WP був виданий на старий паспорт з терміном менше 3 років ? 3. Бажана модель повіденки в разі отримання негативної відповіді по виданні WP на новий паспорт?
-
zhana Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Ясно. Это надо было 10 лет назад вбухать в неё кучу денег на полную реконструкция, чтоб её вновь перерыли. Тупо
-
Андоны
-
Wali Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Дарья Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Но это не сделает Вам страховку дешевле. Сейчас если говорить про стаж украинский и подешевле, то скорее всего coop P.S. У меня на 2 машины двухсторонняя страховка 364 мес. Но первая была посчитана еще по божеским тарифам , вторую так же видимо уже как действующему клиенту посчитали. Сейчас очень мало страховых учитывают украинский стаж и лепят приличные цифры. Coop еще пока лоялен