UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Кароче рік два ще поживемо😅
-
Спасибо огромное 🌼
-
Medicentres Family Care Clinics 2041 111 St NW, Edmonton, AB T6J 4V9, Канада +1 780-438-2306 g.co/kgs/pxgh4g
-
Вот тут сказали 260
-
Город: Эдмонтон Имя: Барбара Х. Агопсович Адрес: Dominion Medical Centers – Keswick, #202, 1055 Keswick Drive SW, Alberta T6W 4T4 Эл. почта: иммиграция@dmc.ca Телефон: 780-702-4990 Факс: 780-436-0603 Языки общения: английский, польский, русский, украинский
-
А если не секрет в какой клинике, сейчас позвонили записаться и нам сказали 260😳
-
125 CAD
-
Подскажите пожалуйста , сколько сейчас стоит медицина которую нужно пройти в течении 3 месяцев
-
А мы в Калгари прошли за пол часа🤷🏻♀️ Поэтому, я думаю, что это всегда лотарея. Но, конечно, лучше иметь время про запас
-
Добрий вечір, хтось знає коли буде найближча ярмарка вакансій в Едмонтоні і де вона буде проходити?
-
Особисто я сиділа в Монреалі 5,5 годин в черзі за ворк пермітом. При чому я була морально готова до очікування до 4 годин. Після перельоту Атлантики з ночівлею в аеропорті Парижу з 2 дітьми було нелегко. Перевіряйте кожну літеру в перміті, бо я бачила на власні очі чергу на його заміну через помилки в прізвищі через кілька днів. Для тих хто не знає, сін-номер дають на підставі паспорту та перміту і якщо там помилки, то стояти два рази в черзі за сін-номером, за свій кошт їхати в аеропорт переробляти перміт. Будьте уважні.
-
Зрозуміло, дякую 🤗
-
Нет. Тогда билет потеряете скорее всего, если авиалинии не пойдут на уступки (перенести билет)
-
В мене між рейсами 3 години думаю встигнемо👌 Але якщо все таки не встигнемо ,тоді як бути? Можна буде оформити в аєропорті Едмонтону чи ні?
-
Учтите чтобы хватило времени на пересадке. У меня оформление ворк пермита заняло 1.5ч в Монреале, так как там ещё очередь была
-
привіт всім поділіться враженнями хто проживає в центральній частині міста як довго проживаєте,в якому приблизно районі що подобається,що ні коротко дякую)
-
Є хто оформлював доставку в bestbuy, як швидко доставляють товар?
-
Дякую вам 🤗
-
Первый аэропорт в Канаде Дорвал
-
Підкажіть будь ласка ,летимо в Едмонтон з 2 пересадками... Варшава-Париж -Париж- Дорвал-Дорвал -Едмонтон ,в якому аєропорті оформляти ворк перміт ? В Дорвал чи Едмонтон?
20 Jan 2023, 21:20
8045/96403
18 minutes ago