UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
я не из-за кол-ва денег просто придумал себе что было бы круто найти работу пока есть бесплатное жилье сегодня понял что не так все быстро приуныл) все в порядке, спасибо
-
Шукаю людей на роботу Drywall Mud taping Car and tools must have
-
Ого, норм👍 треба спробувати
-
Прилетів зранку в неділю, вийшов з готелю підійшов на будову і назавтра вже вийшов на роботу. Головне показати що тобі потрібна робота, а там вже знайдуть тобі діло по твоїм навичкам.
-
Нашо писати у чат і у приватні
-
Яка ціна за sqft драйвола?
-
дякую)
-
Можна мені перекваліфіковуватися ? ) Чи після того як тобі ремонт зробимо 🤣
-
Ціна гарна.
-
Всеж таки рекомендую вивчити теорію на Driver License англійскою там нічого супер важкого але потім буде мову вчити легше. Ось безкоштовні тести для підготовки play.google.com/store/apps/details?id=com.msys.albertadrivingpracticetest
-
Вибачте.
-
Чоловік пропонує 500 sqft драйволу під фарбування за 750 доларів. В Стоні Плейн.
-
і це без знань мови, більша половина правильна))) тести правда настільки легкі?))
-
Дякую. Я краще завтра бахну 750 sf вінілу )))
-
То взагалі супер))) Я навіть подумав чому такі тести легкі)) Думаю тоді теорію легко буде здати😎
-
Буде краще якщо всі пройдите та вивчите - тоді проблем не буде.
-
Я читав - корисно але якщо не просто читаєш а ще відповідаєш на питання то легше запам'ятовувати )
-
Є купа апок в маркетах гугл і епл, мені більше тг бот допоміг. Але після прочитання теорії я не зміг помилитись в боті більше трьох разів, на наступний день поїхав і здав теорію :)
-
Я перш ніж здавати справжній тест та платити гроші спочатку вивчив та пройшов пробні на 100 % щоб не переживати. Найбільшу кількість питань та трекер прогресу знайшов тут play.google.com/store/apps/details?id=com.msys.albertadrivingpracticetest
-
Вчора здав теорію, тести працюють).
20 Jan 2023, 21:20
80492/96413
about 4 hours ago