UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Хочеш на концент skofka.ua kozak.siromaha та dovi ? Завдяки resilience entertainment маємо чудову можливість розіграти 2 квиточки на концент, який відбудеться вже 23-го березня в Едмонтоні. Умови дуже прості: 1. Зроби репост у цього допису собі в сторіс з відміткою edmonton.ua та resilienceentertainment 2. Чекай розіграшу квитків який відбудеться 18-го березня. Важливо! Для того, щоб ми додали вас до участі потрібно мати відкритий акаунт. Якщо не вірите в свою удачу — квитки на концент можна придбати за посиланням. А за промокодом Bomond діє знижка.
-
добрый день, хотела спросить где можно поискать опекунов ,или волонтёров которые этим занимаются, ?может у вас есть какие то сайты или знакомые ? мне нужен человек который встретит меня в аеро порту ,поможет сделать все необходимые документы по приезду, и поможет снять жилье, средства для этого естественно есть , просто нужна помощь при самом снятии жилья , тк я не совершеннолетняя, буду очень благодарна и признательна если поделитесь контактами или какой либо информацией