UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Аля emergency для mental health, після дзвінка на наступний день вже назначили апойнтмент з психіатром
-
СІОЗС страшно
-
Оу бой
-
Там іноді такі коктейлі намішують, що страх
-
Мені тут дали сіозіси без транків, мені пощастило що в мене не було ніяких побочок))
-
Це мені колись надіслали, але ми так туди і не доїхали, тому не підкажу, що там і як… Але уточніть. Якщо вам будуть необхідні меблі, будь ласка, реєструйтеся на сайті www.uccab.ca/registration-for-the-furniture-warehouse-edmonton/ Там ви обираєте зручну для вас дату та час, з тих, що є вільними, вносите всі необхідні дані. Обов'язково необхідно підтвердити візит через отриманий лист на пошту, інакше система його автоматично відмінить. При візиті на склад з собою обов'язково мати паспорти та ворк перміти. Тривалість візиту 30 хвилин. Ви можете вибрати будь-які меблі, з тих, що будуть на складі. Зауважте, що вам самостійно треба вирішити питання з транспортуванням обраних меблів до вашого житла. Забрати обрані меблі можна виключно в день візиту. Також ви маєте розуміти, що на складі є лише ті меблі, які нам донатять мешканці міста і бути готовим, що чогось з ваших потреб може не бути. Ми щоденно прикладаємо максимум наших зусиль, щоб всі варіанти меблів першої необхідності були присутні. Адреса складу 15330 114 Ave, для відвідувачів вхід зі сторони 114 Ave, білі двері.
-
З бар я б бахнувся тут лікуватись певне
-
Я пішов до укр психіатра саме через це. Мені поставили misdiagnosis тут та лікування таке собі, чесно кажучи
-
Ну, я боюсь, що мені впишуть стандартний підхід зі сумнозвісним психостимулятором. Треба буде сказати, що є інші, котрі більш правильно допомагали
-
Шарю-викупаю))0)
-
Так)
-
Прікол. Кветиапін?
-
Я зараз просто консультуюсь онлайн в українського психіатра а рецепти беру через телемедицину. Рецепт тут навіть на нейролептики як виявилось взагалі не проблема, лол
-
Ну, тут можна психологом/терапевтом цю потребу закрити
-
Можливо ця клініка для цього і не є розрахована, але все ж
-
Мені в принципі було ок з попереднім лікуванням якби не овоч муд, який від сіозс дуже часто
-
Знаю комбо з (мабуть) трицикліком, прегабаліном, кветом і нормотиміком, типу літію. Теж прямо одкровення було.
-
Укр психіатр зараз вже виписав венв+транк+квет, це як небо і земля з попереднім лікуванням
-
Дали просто сіозс+аріпіпразол
-
А нормотиміки?
20 Jan 2023, 21:20
81225/96467
about 2 hours ago