UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я займаюсь перевезенням меблів
-
Даты открываются каждые понедельник-вторник на выходные. Т.к. прошлый понедельник был праздник, на эти выхи даты открыли еще 12.02. На следующую неделю даты будут открыты с понедельника. И, да, склад работает только суббота и воскресенье с 12 до 4pm.
-
Ви вже вибачте..звичайно, не моя собача справа..але для ваших потенційних клієнтів питаю.. Бачу ,що дві, одніі й ті самі панянки постійно глумливо реагують під вашими коментарями.. Можливо , вони не задоволені вашим сервісом?
-
Mariia Tykhonchuk Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Тут справа в іншому. Є певне коло людей, які взагалі мене не знають та зробили своє судження про мене через славнозвісну історію з матрасом. І тепер на кожен мій коментар ставлять смайли. Я також міг би ставити їм клоунські смайли, але я не хочу витрачати на це свою енергію та час. Я навчився не звертати на це увагу, думка незнайомих людей мені байдужа. Мене більше тішать слова вдячності людей, яким я перевіз речі або допоміг із дешевим страхуванням авто!
-
Купував на сайті LOT, все нормально. Може десь дешевше вийшло б, але не хотів зайвого стресу.
-
I extend my gratitude to my manager, Mrs. @Julianapereira7, for her impactful contributions to my financial journey. Starting with $100, I earned $5120 in under 24 hours of trading, experiencing smooth withdrawals without delays or disappointments. I appreciate the love and transparency in this process. VIA LINK to explore the opportunity to earn massively without any commission👇👇👇 https:t.me/Joinchat/juJbu_mVL5jODZk
-
Кристина Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼