UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Тут таке майже все під індусами. Думає на щось перевечтися але поки моргедж в планах 😁 Дивимося в бік Альберти, може Едмонтон такі думки проскакують. Природа і погода тут звичайно топ, але окрім ціни житла дуже багато інших мінусів, поки не поживеш два три роки не побачиш
-
Так я ж вам і раджу, хай чоловік змінить професію на плиточника або тейпера. Постійно в теплі. І напружуватися не треба. І заробітки зовсім інші.
-
А, ну так.190 днів в рік у вас дощ. Але і зарплати трохи вище, ніж в Едмонтоні.
-
Тоді спроваджуйте свого чоловіка плиточку вкладати або тейпати. Бо інакше, таких заробітків не буде. Ну хіба власний бізнес відкриє.
-
Так це construction - робота для справжніх чоловіків. Якщо молодий - прикольно. Потім- не дуже 😁
-
Він встановлює харді панелі це трохи важче сайдінгу, ну і бігати цілий день. Взагалі в принципі нічого легкого в цій роботі не бачу Просто ви так написати, ну фігня якби то. Насправді це не дуже легка робота і хто не працював на такому не всі розуміють як воно, особливо коли заливає і ти весь мокрий, або коли холод а тобі все одно потрібно працювати а пальці відмерзають того що постійно за холодне чи мокре берешся
-
Вибачте, а ,,багато виходить,, у вашому розумінні - це скільки? Ну щоб норм було для чоловіка.
-
Так, я працював на сайдінгу. Просто цікаво, що там таке важке ваш чоловік в руки бере? Молоток та ножиці. Цвяшки. Що ще? Ну як на висоті некомфортно, можна встановленням ламінату займатися. Чому ні?. Практично,за такі ж гроші.
-
А ви на сайдінгу працюєте? Бо мій чоловік так і все не зовсім так як ви написали, окрім дощ сніг вітер а ти працюєш 🤪 Робота важка і важке теж підіймати треба і на висоті працювати що теж не всі можуть і якщо не вбджобувати по 10-12 годин то не так і багато виходить. Звичайно більше ніж мінімалка, але не все так легко
-
Просто подивиться Auto detailing,які ближче до вас.