UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Нормас, дякую
-
Доброго вечора шановні! Потрібна ваша допомога.сімʼя має трьох діток,виїзжали з дітьми без паспортів,були вписані до батьків. Треба робити паспорти,а вони вже декілька місяців не можуть зловити слот в консульство.Батько,священник, дуже далекий від технічних нюансів,що і як.Допоможіть будь ласка❤️🙏
-
Я тут проходил. Один день, точнее 6-8 часов. Сдаешь после тест и получаешь корочку. Этих курсов масса, главное - не ведись на онлайн курс, норм корочку получишь именно на занятиях в классе. Я когда устраивался, мне компания оплачивала курсы на форклифт/комбилифт/хедкрейн, но учитывая, что перед этим я форклифт видел только на картинках, лишним не было. Если же только идешь искать работу, это как минимум будет тебя отличать от соискателей без тикета.
-
Привіт, є такі що отримували ліцензію на forklift?
-
До них не додзвонишся)
-
Такого вистачить?
-
Зрозуміло, а то на сайті здається писало no walk-ins
-
А додзвонитись на апойнтмент не канає) Хіба туди реально можна просто прийти, може хтось так і робив
-
Я приезжал прям к ним, на ресепшене посмотрели когда у них свободно, записали на следующую неделю. От футбанка можно только один тикет получить за их счет.Сами выбираете какой, они советуют брать подороже. Но они могут написать вам сопроводительное письмо для получения небольшой скидки на другие тикеты. Я ездил сюда: maps.app.goo.gl/3uXH78ykgXXV7PTg7
-
Дякуємо всім, хто доєднався до мітингу сьогодні. Проте треба знати і тих, без кого цієї події не було би таких масштабів. Про тих, хто робить ці мітинги майже кожного тиждня, заради того, щоб про Україну не тільки не забували, а і підтримували на всіх рівнях! МУНО - ви найкращі! Олена Данілова підготувала фотозвіт з сьогоднішнього мітингу. Подивитись можна за посиланням.
-
Artem Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.