Ви не розуміючи контексту ситуації, не розбираючись в картині, починаєте виписувати зраду та розповідати про поганий маркетинг при тому що я запустив в салоні цю програму майже 4 місяці тому і при цьому ніде не просував, а тихо-мирно організовував донати від компанії яка могла ці гроші просто витратити на +1 лімузин для корпоратива, але вирішила допомагати країні, яка на іншому кінці світу. Так, це не мільйони, але якщо би кожен на своєму місці роботи так організував - не треба було б і бюджетів від Сенату.
А те що я домовився із начальством що вони мені виділяють (ніже про це не пишучи в публічному полі) майже нові авто по $40-50 тисяч з бензином щоб я о 2 години ночі зустрічав тих хто тільки що приїхав у комфорті і повертався додому о 3 годині ночі щоб потім о 7 вставати на роботу? Це також маркетинг? Ви мені зараз скажете що я їм прямо в аеропорту машину продаю?
Просто ще коли в Україні волонтерив, я достатньо бачив людей які розповідали що волонтери волонтерять щоб красти гуманітарку і, повірте, це викликає непідробні емоції.
І коли через 4 місяці програми я спитав що невже модна тут про це поділитись вы мені пишете про поганий маркетинг, це вже не про бізнес, а це вже персональне .
Так що вибачайте за емоції якщо що