UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доброго дня. Хто працює в будівельних компаніях, дайте будь ласка інформацію про роботу на якій працюєте, а також адрес Офісів щоб я міг занести своє резюме. Буду дуже вдячний за допомогу
-
Lola Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Я занимаюсь трансфером Калгари-Эдмонтон, можно с животными.
-
Привіт, є тут хто працює вчителями/вихователями в daycare або садочках? Маю кілька питань)
-
Alena Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
ВАЖЛИВО! Безкоштовні готелі заповнені! Всі, хто ще тільки планує їхати до Едмонтону впродовж цього та наступного тижня, будь ласка, плануйте альтернативні варіанти поселення - платні готелі, airbnb. Не розраховуйте на 100% на місце в безкоштовному готелі! Майте запасний варіант і,будь ласка, готуйте план дій до вильоту!
-
Ребята подскажите: Если я Бухгалтеру даю все свои данные : паспорт, син и Т4... Она может как то деньги которые Канада мне назад должна вернуть - себе забрать, просто ведя свой лицевой счёт банка?)) Или я глупый...
-
Как понять , что декларации о правление и можно не нервничать ? Аккаунтов нет... пока не разобрался как их создавать А общаюсь я прям сейчас с ней... и уже готов все ей скинуть
-
У меня аккаунта нет... Я просто сейчас с ней переписываюсь, в прошлом году через неё нулевую подавал... Но я так и не понял, что был прикол... нече не увидел Думаю сейчас ей всю семью скидывать или нет... чтоб точно было все хорошо)
-
Не може Ви самі на сайті в кабінеті налаштовуєте депозит на рахунок. Якщо не налаштовувати , паперовий чек буде на поштову адресу приходити. Бухгалтер тільки циферки складає і вписує в потрібне місце. А так , вам видніше 😉
-
Хто реєструвався до cra, підкажіть як це правильно зробити,? постійно видає помилку.
-
Rusya Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Поняв, дякую