UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт! Мене звуть Максим. Мені 20 років. Я приїхав декілька місяців тому до Канади та відразу кинувся до пошуку роботи. Зробив резюме та пішов розносити його абсолютно скрізь, але, на жаль, нічого не знайшлось. Тому звертаюся до вас. Можливо, ви порадите, де є відкриті вакансії роботи. Я не боюся працювати, байдуже де, головне, щоб була робота. Завчасно дякую за увагу та допомогу.
-
savage Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Резюме каждое было составлено под конкретную вакансию? Как с английским? Права или авто были нужны под те вакансии на которые подавались? В Edmonton Mennonite centre или Action for healthy communities обращались с вопросом помощи поиска работы? Какие вакансии вообще рассматривали? К сожалению, "любую" работу тут можно искать бесконечно. Важно, в первую очередь, искать там, где умеете что-то, есть предыдущий опыт.
-
Вітаю! Можливо хтось перездає 2-3 бедрум квартиру на Callingwood?
-
Nastya_Fo Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Вікторія Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
🆘️🆘️🆘️ ЗВЕРНІТЬ БУДЬЛАСКА УВАГУ БЛАГАЮ ВІДГУКНІТ'ЬСЯ НЕ ПРОХОДЬТЕ ОСТОРОНЬ. 🆘️🆘️🆘️ 🙏 Доброго дня, друзі просимо вас нам допомогти. Мій синочек Піхтерев Сергій Олексійович народився на 7 місяці вагітності та має багато захворювань. Уже зробили декілька операцій на які пішло багато коштів , а на наступну операцію шукаємо кошти. Потрібно 34 тисяч гривень. Сума коштів яка зараз в нас є це 14.000тис.грн, не вистачає 20000тис.грн, Будемо вдячні , якщо зможете Номер карти для допомоги 4323347386215153 номер 380931230207 🆘️ Друзі я вас благаю будласка проявіть розуміння допоможіть нам хочаб декількома гривнями я вас благаю 😭🙏🆘️ Звертаюся до всіх не байдужих, збір майже стоїть на місті.Будем безмірно вдячні за будь'яку гривню. 🙏🙏😭😭🆘🆘 🇺🇦 Хай Береже Господь кожного хто проявив розуміння та допоміг хоч декількома гривнями. Ще раз безмірно дякую усім хто зміх допомогти 🙏🙏
-
Вікторія Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Скаргу надіслано
-
Вікторія Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Магазин ,, Value Village,, Sherwood park потребує працівників на full time на вакансії: -cashier (15.5-16) -production team member (15.5-16) -material handler (17$ на початок,опис роботи додається) Рівень англійської на рівні розуміння. Бенефіти від компанії після 3 міс, оплачувана відпустка після року, пенсійний план,перспектива кар'єрного зростання. Співбесіда відкритих дверей відбудеться 13 березня з 12 до 3 години за адресою 270 Baseline Rd #280, Sherwood Park, AB T8H 1R4.
-
светлана Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
❤️Слава Україні Вічна памьять побратимів. Треба поповнити мобільний хто має змогу 26гривень перекласти буду дуже вдячний, у зоні бойових дій немає можливості до терміналу дістатися. 5169155129166144
-
Аndrii231982 Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Наталья Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.