UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
🇺🇦Українські Дівчата Спільнота неповторних українок! Різні теми в одному каналі. Приєднуйтесь👇🏻 💙 УКРАЇНСЬКІ ДІВЧАТА 💛
-
Den Tsyrkunov Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Продажа лекарств в Канаде без сертификата Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
SOS. Може хтось буде їхати сьогодні з Калгарі в Едмонтон? Дочка з подругою запізнилася на автобус і не знають як добиратися тепер, бо то останній.
-
Gafar Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Gafar Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Lilia Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Maks Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Пересдам (с 1 апреля) 1 bedroom , второй этаж Адрес 9407-114 Ave NW Рядом магазины , торговый центр недалеко(Кингсвэй Молл),остановки под домом 1340 аренда (депозит 500$) ,коммунальные все включены +парковочное место (Видео квартиры могу кинуть в личные сообщения)
-
Всем добрый день! Скажите, пожалуйста, когда начинает действовать Alberta Health Insurance? С момента подачи заявления и документов или с момента, когда прийдет номер в почтовый ящик ?
-
Доброго дня усім! Прошу підказати, при оформленні страховки на авто стоіть запитання щодо класу водійських прав та вік, коли іх отримали. Чи мається на увазі місцеві права чи питання стосується, коли взагалі отримані права цього класу, тобто в Україні?
-
Мало страховых учитывают Украинский страж
-
Якщо оформлюєте онлайн, то скоріш за все це питання про канадські права. Якщо потрібно врахувати український стаж водіння, звертайтесь до мене 😉
-
Страхова co- operators в враховує український стаж і краще це робити з ними при зустрічі
-
Дякую! Можу вас дещо запитати в особистому повідомленні?
-
Ви отримуєте від них лист. Календарний рік з жовтня по вересень. Тому ви матимете до кінця вересня дійсні бенефіти
-
Понятно, спасибо!
-
Я написав коли отримав українські і коли канадські Соор врахував все і без допомоги матраса
-
Матраса? Ну той і молодець. А я сніг поприбирав сам без допомоги людей, які беруть за це гроші.
-
Дякую)
20 Jan 2023, 21:20
82841/96662
about 3 hours ago