UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Нет, на сколько я знаю, в машине не может быть третьего человека. Да и вам не особо много нужно знать, выучите стандартные слова, которыми вас будет направлять инспектор, да и все. Просто сразу предупредите его, что ваш инглиш из нот соу гуд, они с пониманием абсолютно относятся
-
Хлопцi та дiвчата, хто шукае житло 🏡 у Едмонтонi! Пропоную кiмнату у 2-кiмнатнiй квартирi у Downtown бiля Sir Churchill Square. Цiна $600 + електрика. Кiмнати ще не мебл'ованi, але питання буде вирiшене дуже швидко. Шукаю 1 людину 👨/👩/👩👦<>👩👧(хлопця/дiвчину/жiнку з дитиною) у вiльну кiмнату. Без шкiдливих звичок (курiння електронних цигарок та вейпу можливо на вулицi). Кому цiкаво - пишiть у Приватнi Повiдомлення ✍😏
-
Доброго дня суток! Підкажіть будь ласка україномовні або двумовні школи для українських дітей ?
-
В костко брали, люблю добру каву, заварюю в турці, брали в зернах і в костко можна відразу змолоти
-
Дуже крута ідея ! Я б завітав )
-
Прямо на склад. 11508 120 st. З 8:30 - 16:30.
-
Я б вам рекомендував поспілкуватися с декількома ріелторами, щоб скласти більш -менш об'єктивну картину, щодо нерухомості у Едмонтоні. Але то таке. Вище вам порадили Наталью Рашковецьку. Я теж плюсую за неї.
-
Привіт! Напишіть мені у приват☺️ думаю, що зможу Вам допомогти🌸