UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Просто ради интереса сколько. Будет. Стоить. На этой машине перевести даже самому интересно )
-
Советую 👍
-
Доброе всем, предлагаю. Встречи и поездки. За город. По адекватным. Ценам. Переезд по городу от 60 $ +1 (587) 938-3675
-
Зачем по 10 раз ездить? Если можно за один раз перевести все?
-
Я за одну поездку беру от 60$
-
Я за такой переезд. Как он захотел 150$ и буду грузить. И это 3 поездки думаю не все деньги. Мира )
-
Походу. Нужно. Покупать таку. Тачку )))
-
Нормально )
-
Все снести нужно было, в одном доме был лифт. А в другом, куда переезжал. Лифта не было. 4 этаж.
-
Нормально ) если так
-
У меня вышло 2,5 часа) 175$
-
Но наверно. ест минималка. Какая-то от 2 часов или. От 3 часов или тупо можно на час
-
70$ час стоило
-
Александра Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Доброго ранку, якщо ще актуально, привозьте в аеропорт. Я тут з сім'єю, чекаємо на волонтерів) Поки чекаєм, зможу все зробити)
-
katyyshkaas🩷 Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Доброго дня спільното! Хочу задати уточнююче запитання: чи потрібно робити щось з ворк-пермітом після проходження медичного обстеження? Можливо, необхідно вносити інформацію про проходження медичного огляду?
-
Зберігайте медичні документи - можуть стати в нагоді. Якщо плануєте знімати обмеження з ворк перміту - подаватися на зняття обмежень.
-
Бесплатно 🆓 Кто готов забрать , в личку пишите До 18:00 сегодня можете подъехать все забрать
-
Доброго дня. Віддамо ліжко безкоштвоно самовивіз. Для дітей від 0 до 3-4 років є ще одна стінка яка закриває ліжко зі всіх сторін (на фото ліжко без неї) З матрасом
20 Jan 2023, 21:20
Post 83229 of 96286
about 9 hours ago