UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Тим хто знає правила і здає правила тим не потрібні докази що вони їх знають
-
Вот именно что нет видеофиксации никакой.
-
А на третий та же история, но ты все сделал правильно, о чудо
-
Не буває неіснуючих помилок, Вам дають документ який це підтверджує
-
Второй раз едешь так-же, а ошибок уже почти нету, но блин - не идеально, приходи еще.
-
Мне вот навыдумывали первый раз несуществующих ошибок в отчете, помимо реальных. Я чуть не прозрел когда читал.
-
Майже усі хто уважно слухав що я говорю)))
-
А кто-то из этих людей сдавал с первого раза? Те, кого подготовили. Просто в Эдмонтоне и Калгари очень много людей говорят что это "редикулус" Никто не может практически. Такая себе официальная взятка первые 1-3 попытки
-
возможно , что даже не ошибка, а на меня просто бросили спам, как , за что и почему, история пока умалчивает, завтра в 12:55 по UTC обещают снять ограничения
-
Можливо у вас якась помилка. В Шаміля повідомлення відкриті
-
Яка саме декларація?
-
@shamil_zabiroff , здравствуйте, Вы не могли бы отписать в лс? не могу написать Вам первый
-
Дякую, я вже майже ))
-
Так
-
Скажіть будь ласка хто вже знає точно, декларація прийде на пошту листом чи на електронку?і як змінити адресу в сервіс кенеда?дякую
-
Я впевнений, що багатьом учасникам нашого чату будуть цікавими і корисними ваші рекомендації. Якщо не важко, будь ласка, напишіть в паблік.
-
Напишіть мені в приват по поводу бухгалтері. Дам вам рекомендації.
-
Мій досвід заселення до готелю: прилетів у робочий час, зачепив wifi, через Viber out (канадської сімки ще не було) зателефонував за номером +1 780-293-5907. Відповіла Ірина, одразу спілкувалася українською. Задала кілька запитань: скільки нас, чи є в нас тварини, як давно прилетіли, де ночували. Після цього записала мій email, відправила силку на introduction letter, де треба було проставити галочки, що ти з усім згоден. У відповідь відправив фото паспортів і wp. Буквально через 15 хвилин надійшло посилання з інформацією про готель. Трансфером не користувався, доїхали своїми силами.
-
Ну а канала хватает с головой
-
Со стримингами и PS об этом думать не нужно, там geoproximity (ближайший серв с копией) всюду и сервера с дублированием контента во всех регионах (т.н. CDN), потому о latency особо думать не стоит
20 Jan 2023, 21:20
832/96610
5 minutes ago