UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Давай устроим грязь в чате 😂😂😂
-
Всьо, рахуй в тебе -1 падруга 😂😂😂
-
Згынь не чиста сила
-
Ти знов тут 😱😂😂
-
Fido
-
Привіт всім, яких можете порадити хороших операторів мобільного інтернету, підкажіть будь ласка, стосовно Альберти?
-
Ваш адрес по которому вы постоянно проживаете.
-
Ребят,подскажите пожалуйста Покупаю билеты в Оттаву со своей карты BMO ,я данные карты ввел,но там еще раздел который я первый раз вижу «укажите платежный адрес»это что?я первый раз такое вижу
-
Дякую!
-
Дякую!
-
За клас 7 - 60, потім буде доплата 28 за клас 5
-
А за пластик скільки, не скажете?
-
Теорія 17, практика десь 150. Оплата за кожну спробу+ окремо за виготовлення пластику при успішній здачі (спочатку 7 класс, потім 5).
-
Привіт! Друзі, хто здавав екзамени для отримання водійського посвідчення останнім часом? Будь ласка, напишіть окрему ціну за здачу теорії та окремо практики. Як я розумію, якщо не здав з першого разу - знову платиш, коли здаєш повторно. Так? Дякую
-
Дякую)
-
завтра
-
Дякую за інформацію
-
Вам потрібна попередня обов'язкова реєстрація. furniture.uccab.ca Приходити обов'язково зі своїм транспортом (особливо, якщо одразу плануєте брати габаритні речі). Всю інформацію ви також можете прочитати на сторінці фб www.facebook.com/101725889347610/posts/pfbid0KvwLBiNF6dXBAssQwpJunQ8qEcwWBz5xvZjPBAkGxJ7SX9qxaUjh3uuGPmcshW4sl/
-
Так
-
Доброго дня. Можете уточнити, будь ласка, чи ще надають допомогу в 3000 доларів по CUAET?
20 Jan 2023, 21:20
8390/96573
about an hour ago