UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
завтра
-
Вам потрібна попередня обов'язкова реєстрація. furniture.uccab.ca Приходити обов'язково зі своїм транспортом (особливо, якщо одразу плануєте брати габаритні речі). Всю інформацію ви також можете прочитати на сторінці фб www.facebook.com/101725889347610/posts/pfbid0KvwLBiNF6dXBAssQwpJunQ8qEcwWBz5xvZjPBAkGxJ7SX9qxaUjh3uuGPmcshW4sl/
-
Так
-
Доброго дня. Можете уточнити, будь ласка, чи ще надають допомогу в 3000 доларів по CUAET?
-
Усім привіт!!👀 Мене звати Яна, я сертифікований тату-майстер з України, який має вже більше 2 років досвіду роботи як вдома, так і в студії 🫡 Я вільно спілкуюся українською, англійською та російською мовами, тому якщо у вас є питання - пишіть, з радістю відповім! Можу працювати як з виїздом на дім, так і приймати в себе вдома або в студії (пишіть, домовимося як вам буде зручніше 😌). Щодо ціни пишіть в особисті або в Інстаграм @jane_tattoo.dp Ось приклади моїх робіт 🫶🏻 ——— Hello there!! 👀 My name is Yana and I am a certified tattoo artist from Ukraine who has got more than 2 years of experience in the field 🫡 I speak Ukrainian, English and Russian fluently, so if you have any questions – feel free to ask! I can do tattoos at my place and at the studio, as well as going to your house (tell me what you think and we’ll figure it out 😌) You can send me a message here to check the price or you can visit my Insta page @jane_tattoo.dp Here I’m attaching some examples of my work 🫶🏻
-
Я так купила Тім Хортонс упаковку - 🤮🤮🤮🤮 Досі в шафі, ніхто не п’є 😂
-
Тоді ця вам буде добре, тут дрібний помол.
-
Ну вже хоча є що пробувати))) а то задовбавася купляти все підряд на "спробу"
-
Бо там грубий помол, тому вона добре насичена смаком
-
Цю пив, вона на смак трои не прожарена і не завжди добре подрібнену, коштує 16 доларів
-
Цю , до речі, мені зарекомендував один канадець ,який помішаний на каві.Вона дуже смачна, особливо в турці коли заварювати
-
Так)
-
Це теж заварна???
-
Ця взагалі розкішна , але по ціні трохи недешева.Але вона того варта
-
Так