UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я в том числе)
-
Та будет работать Написано, что будут перекрыты дороги И нужно заранее подумать о том, что бы добраться до аэропорта
-
Ні, будуть ускладнення руху( затори, чи ускладнений рух). І просять завчасно спланувати час на дорогу, з урахуванням даних обставин:-))
-
Мне работа и режим дня не оч позволяют обратный звонок заказать😄
-
Вітаю, перевезу речі з України в Канаду, кому актуально, пишіть в особисті… Логістика Україна - Канада
-
Привіт усім як ваш день? В мене питання Є тут хто знає де можна купити недорого авіа квитки Буду вдячний за допомогу
-
Здравствуйте, 30 апреля переезжаю, могу передать квартиру в новой постройке, центр Эдмонтон, цена 1515$+ел. В доме зал , мин гольф. Все в близ, магазины, авт остановка, клиники.
-
Всім привіт, підскажіть будь ласка авто електрика в Едмонтоні, не працює сигналізація машину відкриваю з ключа також не працює магнітола та обігрів заднього скла, буду дуже вдячний
-
www.kozakauto.ca/
-
Vvv Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Всім привіт , продам матрас queen та підставку стан ідеальний , матрас віддам за 350$, підставку за 120😊 самовивіз район вест 📍
-
Шановні, аптеки, які наприклад в волмартах і тому подібне, в них ніби свої виділені островки є, де стоять вітаміни, протеїни і всяка фігня, яка відпускається по рецептах. За них можна платити на касах в магазині, а можна платити типу в касі аптеки і використовувати бенефіти?
-
Бенефітами покриваються ліки які вам лікар виписав.
-
Marianna♥️ Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Фігня яка відпускається по рецептах завжди стоїть в надійному місці ( за спиною або в ящичках у фармацевта). Те що стоїть на островках називається - over the counter medication, то ліки які не потребують рецепта. Ви можете їх просто купити та оплатити на касі або ж можете підійти до фармацевта та запитати чи покриваються ті ліки Вашими бенефітами. Наскільки я зрозуміла бенефіти покривають деякі ліки що йдуть без рецепту але багато чого не покривають.
-
9720 60 Ave Nw Это магазин профессиональных расходников для уборки.
-
Куплю евро или доллары за cad
-
А що це означає?
-
що покращення вже тут і зараз
-
Це означає що коли будете подаватися на Перманентное резидентство треба буде платить більше грошей)
20 Jan 2023, 21:20
84577/96566
about 3 hours ago