UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ооо вау,а якщо б ви телефон збоку тримали))цікаво,бо з дому -перший раз чую що таке існує)) А взагалі важко для вас було,дуолінго? Якшо прирівнювати 140/160 балів це скільки балів з IELTS? Дякую за відповіді.
-
Пятый Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Здравствуйте.Подскажите пожалуйста,Летел в Канаду попал в Индию.Кто-то сталкивался с этим?
-
Так, зазвичай спікінг в інший день
-
Дуолінго також оцінює Ваші знання мови. Для імміграційного процесу не підходить а для вступу на леякі навчальні програм підходить.
-
FlixBus в Альберті можливо кому буде корисна інформація,
-
Летіть в прерії, на ферми- поживіть у справжній Канаді.
-
Мне советы не нужны,я только поинтересовался сталкивался ли кто-то
-
Мы?)Ты за всех отвечаешь тут ?)
-
Мы , конечно, понимаем, что вы юный стендапер, который фраппирован мультикультурализмом Канады..
-
Вы же написали- подскажите, пожалуйста. Я вам подсказал. Что не так?
-
Отвечаю только за тех, кто понимает,что с таким подходом и таким юмором- вам будет грустно в Канаде.
-
Herasymenko Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Тут в River Valley будуватимуть байкпарк. Думаю всім поціновувачам МТБ, дьорту, станту буде це цікавим. Потрібні донати і волонтери. Посилання не кидатиму, все і так гуглиться.
-
Помахати кайлом/лопатою
-
Можна взяти участь в побудуванні кста
-
Так невелика сума. Фандрайз серед компаній теж проводиться
-
Всего то
-
Треба зібрати коло $1,2 мільйона. Вважається, що проєкт може бути готовим до їзди вже наприкінці 2024
-
А за якою адресою банк? Бо я хотіла би поспілкуватися з україномовним працівником СІВС
20 Jan 2023, 21:20
84664/96467
about 5 hours ago