UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Вистава буде англійською мовою чи українською?
-
Їду через 2 дні з України можу привести щось під замовлення до 5 кг
-
Вистава проводиться повністю англійською мовою
-
Ботокс и филеры сможете? И я надеюсь, что с Житомира стартуете и можете показать билет в Канаду?🦣
-
Еще где-то не поленилась фото с «одноклассников» сохранить и поставить на аву в телегу 😁
-
Всім привіт! Шукаю роботу флориста, 20 років досвіду в Україні, можливо комусь треба працівник, буду вдячна за поради та інформацію. Гарного дня.
-
斗门撬蚌工程队队长 Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Скаргу надіслано
-
!report
-
Жоско!
-
Привіт,потрібна на завтра жінка що добре знає англійську,для перекладу в гінеколога.Біля west Edmonton mail в 3.30 год.
-
Напишіть мені в особисті
-
Привет, кто подскажет если нету прописки на данный момент,могу ли я пойти сдать на права 7 категории или нету смысла так как без прописки не выдадут, типо живу у друга своего жилья нету, в Альберте Эдмонтон
-
Якщо живеш у друга, пиши усюди що живеш за тією адресою. Як зʼїдеш від нього, зміниш прописку потім легко.
-
Просто укажи его адресс, всегда можно подкорректировать если что. Если у тебя есть любой документ с его адресом конечно что подтверждает что ты у него остаешься, просто так на слово они тоже не хотят ничего давать, как подтверждение может быть даже документ с банка когда ты открывал счет и указывал его адрес (если указывал)
-
Кто-то знает русско говорящих семейных врачей , и может вы знаете где по нашим бенефитам можно пойти на массаж
-
Добрий день, може хтось знає, чи можна купити слот на закордонний паспорт?
-
Продам дитячий велосипед на 7-12 років - 50$, мікрохвильова піч - 50$. Район Southgate
-
Всім привітик! Мій чоловік шукає роботу на повний день.Працював на складах та заводі електропроводки до автомобілів.На складах виконував функції: збирання товару по накладних,перевірка на якість, пакування та підготовка до відправки.На заводі: монтаж електропроводки згідно схем.Йому 39, англійська початкова.Буду вдячна за допомогу!
-
Позвоните на rehabilitation line ( Alberta Health Service)1-833-379-0563 с 9-17. Если покрывается массаж бенефитами, они вас зарегистрируют и отправят на почту список клиник.
20 Jan 2023, 21:20
85208/96670
20 minutes ago