UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Може хтось підкаже як з Едмонтону до Калгарі можна добратись ? Другу дуже треба
-
Кожному своє,як то кажуть. Може комусь подобається такий ритм. Я ходив у море на 8 місяців-ото була вахта. Зараз у Канаді віндоу інстоллером працюю і у море більше не повернусь ніколи
-
Плиточник чи тейпер, в теплі і дома,заробляє більше,ніж роботяга на бурових.
-
По-перше, життя в Канаді - це не заробітки. А просто життя. Сімейне. І такі гроші ви можете заробляти на місці і без вахти.
-
Доброго вечора! Порадьте будь ласка рекрутингову агенцію. Дякую
-
Вам выше хорошо описали. Компаний нанимающих много. Работы разные. Смотря какая профессия (какой трейд вы ищите/куда возьмут). Моя компания тесно связана с oil Fields (heat tracing) и я часто бываю в Fort Mac. Мы часто ищем рабочих на вахты. Ищите компании (типо посредники), которые нанимают. Job is hard but well paid.
-
Поясніть будь ласка! Чому, якщо все ОК по життю, немає бажання їхати на oilfield? Там що, одні відброси суспільства працюють, чи що? І де ще у місті, як Ви кажете, можна заробити $7-9 К?
-
Дякую:)
-
Super heater assistant*
-
Маю класні ліки. Беріть драйвол на пісворк. І гроші заробите і безсоння як рукою зніме 😅
-
Я работал в Израиле на буровой в пустыне при плюс 50, вот там действительно был ад🤣
-
А яка посада ?(должность ?
-
100%, но именно у меня физ активность за всю смену не более пары часов, я не на риге работаю*
-
12-16 годин то вже не декілька годин :(…..а там інакших шифтів нема
-
Понимаю* Но у всех разные обстоятельства и ритм жизни) Я гиперактивный человек, в офисе сидеть не могу, если физически несколько часов в день не поработаю, - сплю плохо ночью🤣 Плюс я один, без семьи:)
-
куплю ноутбук, пишите в лс)
-
Чесно кажучи,з власного досвіду, у людей , в яких все нормально по життю , не виникає бажання їхати на вахту.
-
Мультивитаминный комплекс считается:)?
-
Не курять і не коляться. Таблетки жруть і пашуть на оілфілдз. Правильно.
-
І не про венозні ;)
20 Jan 2023, 21:20
8528/96424
about 2 hours ago