UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Це вам так в registry сказали ? Запитую , так як до программ обміну , ми всі тут складали тести , теорію і практику. Так от досвід з українського посвідчення , давав можливість складати практику , на вибір , 5 gdl , або повний. Хоча пізніше , змінили ці тести і залишили тільки один практичний. Може і зараз , досвідченим після практичного тесту , дають одразу повне 🤷♂️
-
а з Українських то я хз чи вони ще в базі навіть є
-
Тепер зрозуміло
-
Це не про обмін , Україна теж не входила і не входить. Це правило
-
на польському менше 2х років
-
Нажаль польща не входить у список країн по взаємному обміну правами, тому я і зобов'язаний здавати екзамен на 5 gdl, а потім через 2 роки на фулл
-
Потрібен пруф , що посвідченню більше ніж два роки
-
дякую, спробую
-
Спробуєте інше registry. Я вам навів свій досвід з українським посвідченням. Стаж був 20+ років.
-
але то для власного комфорту і перспектив
-
і не потребують права
-
Ну на щастя робота в мене супер зараз
-
Пошта. Без проблем
-
Довідка з консульства Так як клас посвідчення , може впливати на роботу і отримання інших категорій
-
вже не говорячи про черги в консульство). Тому єдиний варіант це змиритись мені)
-
Olia Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Друже, як тільки ти отримаєш пластик з 7G одразу можеш подаватись на клас 5. В мого товариша та сама проблема то я знаю.
-
Він теж псіхував)) зараз заспокоївся))
-
Саме так бо я уточнював в САА бо мій товариш не дружить з англійською