UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Знову ж таки, йдіть у walk in і поясніть що у Вас панічні атаки і тривожність, то він Вам випише що приймати. Я одного разу чекала у walk in, то прийшов чоловік, сказав медсестрі, що в нього панічна атака і його душить комок в горлі то його взагалі прийняли без черги, видно це тут вважається серйозною проблемою, то вони знають що робити точно в такій ситуації
-
Комок в горлі це один з при знаків інфаркту в мене таке було
-
Да, ладошки потеют, паранойя. Близкие как на дурачка смотрят. Хочется провалиться. А я верю уже что меня отравили, что это с лёгкими что-то, что в автобусе то не вентиляция вонючая, а теракт, который устроил водитель и прочее. Кажется, что сердце сейчас остановится. Благодарю, рад, что есть люди понимающие это мерзкое чувство
-
-
Колись на фоні перевтоми і стресу я теж таке переживала, в мене було таке враження, що я сходжу з розуму, серце калатало, в очах темніло, я пройшла всіх лікарів, шукала в себе і рак, і проблеми з серцем і з щитовидкою, не хотілося жити… аж поки мені знаючі люди не пояснили що це за стан, тепер інколи таке стається, але я себе заспокоюю, що це зараз промине, виходжу на свіже повітря і дихаю глибоко, допомагає. А заспокійливими не треба зловживати, деколи може навіть гірше ставати , звикання до них, краще спробувати в такі моменти себе чимось зайняти, помити підлогу наприклад 😂