UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
+48 22 153 00 42 визовый центр Варшавы. Поддержка на трех языках, включая украинский. Вам расскажут как отослать детский паспорт без приглашения. Не благодарите) P. S: это чат Эдмонтона)
-
Доброго вечора. Хто подавався з родиною на візу. Я з дружиною отримав запита на паспорт а діти ще ні. Коли дітям можуть прийти запрошення?
-
Дякую 🤗
-
Я робив вклейку у Відні. На все повністю в мене пішло місяць і тиждень, сама вклейка зайняла 4 дні
-
Интересует
-
Добрий вечір! Підскажіть будь ласка хто вклеював в найближчий час канадську візу в Відені, як швидко це роблять зараз?
-
Неможу тебе добавити і запрошення відправити не можу
-
Цікаво+
-
Я написал ему, пока не отвечает
-
Не можно возвращаться, Херсон є і буде Україною🤩🥳🎉
-
Все можно возвращаться обратно
-
Херсонці також святкують на Майдані Незалежності у Києві: скандують «Херсон — це Україна!», співають пісень та п'ють шампанське.
-
Слава! Херсон наш💙💛🇺🇦
-
Я би прийшов подивитись
-
Всім привіт! Підкажіть хтось гарне місце піти на вихідних посидіти- повечеряти, може з музикою або щоб не скучно було. Бажано район Соут Вест
-
В мене перший місяць був чарт, то телефонували по кілька разів на день з різних провінцій😁 реклама різна, дурниці всілякі
-
Ребята, у кого есть машина и кто может помочь перевезти матрас ? Разумеется не бесплатно
-
Скажите пожалуйста где вы играете ,это платно ?
-
Цікавить
-
+++
20 Jan 2023, 21:20
8572/96670
11 minutes ago