UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Марганцовку можете?
-
Баланс карти не відповідає фактичним витратам.
-
Може якийсь з автоплатежів в пендінгу
-
Чому тоді його не видно?
-
Це кредитка? Тут ж поняття авторизація і потім вже проведена транзакція (post) В баланс statement рахується тільки платежі які “post” Платежі які authorized можуть зникати і не попадають в баланс statement
-
Наприклад ви заїжджаєте на АЗС Авторизація на 100 баксів Фактична заправка на 45 Спочатку в авторизацію падає дві строчки і 100 і 45 Потім через кілька днів 100 зникає а 45 переходить в разряд post Може це вас збиває з пантелику
-
ESSO блокує 250$
-
Просто вчора заправлявся і теж CIBC, знімає 250, повертає 250 і потім знімає вартість палива. З платежа Подивися в банкінгу+/- 250 пропали
-
Costco 200$. Але не з усіх карток , вірніше , з деяких не блокує. Не зрозуміло як воно працює )
-
Навпаки ))
-
Costco то побогатому)))
-
Я на Costco заправляють. Коли користуюсь Servus , то одразу блокує 200$ , плюс вартість пального , потім 200$ через пару днів , повертаються. Коли робиш те саме з BMO , то не блокують ті 200$ , тільки фактична оплата за пальне. Від банку напевно залежить
-
John Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Саме так. Але чому я не бачу,щоб ці гроші повернулись на рахунок?
-
John Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
На колонці в мене петроканада питає 200 норм чи ні, я обираю інша сума - 70 наприклад і ок
-
Як?
-
Бо авторизація це не зняття це типу заморозка І потім вона пропадає а не повертається
-
Ви можете обирати розмір авторизації
-
Подивіться може і можна зменшити, але по суті яка різниця 200 чи 100 Все рівно то тільки авторизація
20 Jan 2023, 21:20
85837/96587
25 minutes ago