UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Їх не знімали щоб їх повертати Їх під морозили
-
Ви суми запамʼятовували ? Транзакції на повернення і не буде. Просто зникне списання
-
Зазвичай вони не списуються в мінус
-
С самого початку з самої першої транзакції?
-
darka Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Але на рахунку мінус 250. Є факт.
-
Просто порахуйте на папірчіку свої витрати і доходи. І дебіт з кредітом у вас обов'язково зійдуться. Капіталісти не хочуть вас ошукати. Ну принаймні так явно.
-
Або дочекайтеся стейтменту і все стане зрозуміло
-
Це скоріш всього борг за інші трати Рахуйте…
-
«Якось так» тут не буде
-
Згоден! Папір і олівець треба мати завжди! Як збираєшся в Канаду, кожного дня тут, і після Канади!!!
-
Перерахувала вже не один раз
-
Коли заправляєте авто. Тисніть отримати чек!!! Тоді буде списана сума за цим чеком! Ну журіться якщо щось писалось зайве, воно все повернеться
-
Короче Або давайте всі скріни за всю історію вашої кредитки, або сходіть в банк Ви питаєте поради в людей які не мають доступу до вашого банкінгу щоб перевірити що там у вас коїться
-
Ви вже стейтмент отримали за той період ?
-
Щось ви не так зрозуміли… Банк відповідає за всі свої продукти як дебет ні так і кредитні картки Коли була ця операція?
-
В банк ходила. Те що мені сказали, це те що банк не відповідає за кредитну карту(тобто є якісь треті особи), відповідає тільки за дебетову !Який смисл скидати скріншот, якщо немає людей, які розуміють що відбувається? Якщо ви працівник CIBC банку, авжеж, я звернусь до вас за допомогою.
-
8-го квітня була операція
-
Ні. Тільки до 27 березня є. Тому й питаю. А ця ситуація сталась 8 квітня
-
Сьогодні в банку мені сказали, що банк не відповідає за кредитні карти. Це для мене був шок
20 Jan 2023, 21:20
85969/96568
about 2 hours ago