UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ок, але в мого приятеля затребували підтвердження з консульства.
-
Абсолютно маєте право ! Практично всі мої співробітники зовсім негарно висловлюються на адресу премьер- міністра Канади і на адресу премьер-міністра Альберти.
-
Нічого не зрозумів.А якщо у людини є всі документи, і має відстрочку або звільнений від служби…то йому теж не надаються послуги?чи про таких навіть не пишуть і не розмовляють?
-
Ну то може ми в різних Едмонтонах живемо. Жоден консерватор ще не зробив нічого доброго для Едмонтона
-
І безкоштовно перекласти в Ukrainian social services.
-
Vlad Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Можливо. Взагалі -то ,я не про те . Пропетляти без взаємодії з державними органами України для отримання ПР- не вийде.
-
Kamil Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Якби б ви спробували цукерку в магазині, а вас відгатили б прикладом, загрузили б в бус і потім морили б голодом у підвалі, чи не перевищення це повноважень?
-
Ну взагалі прикордонники мають право при порушенні кордону застосувати і зброю і службових собак).навіть в мирні часи. В будь якій державі. А відправка на смерть- то Ви про фронт? Я думаю що про фронт все ж таки претензія мають бути до країни іншої. Не було б вторгнення- не було б фронту.
-
І силу вони можуть застосувати тільки у крайніх випадках, коли є небезпека. А чувак який йде через ліс чи пливе через річку не є загрозою. Максимум затримати і викликати поліцію.