UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ніт, ходив на акції в 2019 з студентами і намагався переконати людей щоб хоча б задумалися кому вони доручають своє життя. Але пів вареника і барига свинарчук зробили своє діло. Мій останній довод був що вони кличуть війну в свій дім, так і сталося.
-
Здравствуйте а мать должна быть основным заявителем на child benefit, ? Или может и отец? Так как мать приехала 8 месяцев назад а отец 18 месяцев как в Канаде?
-
Tetiana Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
С сайта канадского музея войны
-
Вопше всем пофих
-
Ребенок 8 месяцев как приехал
-
Я ниже написала, что это зависит от программы. Можно и за 6 месяцев, но это не частый случай.
-
Зачекайте. Як би сивочолий Гетьман ,- Криголам був при владі, ,якби українській нарід зробив правильний вибір - такого неподобства не було б!!
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/apply-permanent-residence.html
-
Прекрасно. Еритрея, Північна Корея і Україна 👍🏼 розігнались у демократичний, цивілізований світ, але розворнуло на старті
-
Mariia Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Та ні, наприклад з Еритреї хлопці теж не можуть виїхати. Працював я з одним, той розповідав як вночі десь в пустелі нелегально кордон з Ефіопією переходив. Північна Корея, Еритрея і наша демократична Україна😅
-
Сидячі в безпеці поруч з сім'єю, звісно легко звинувачувати владу, що вони не поважають норми конституції і плюють на громадян! Але ви ж не захищаєте український народ, їх кордони, не нищете ворога тому вам теж плювати на них! А порозказувати який хто поганий то це гуд!