UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Невбиввєма машина, надійний 3.5 на ланцюгу😌
-
Мені інші машини подобвються. І саме в такому кольорі. Вже колись таку мав і є бажання тут теж придбати
-
І машина в непогано у стані. Так є свої недоліки але не механічні. Їде тай їже аби до роботи довезла
-
Ну я її взяв за 1000$😅
-
Тут кожна машина це має
-
Ну не докінця, тільки електрична. Але це не вебасто
-
Це система підігріву двигуна, щоб не замерзла і зразу тепленька з ранку😊
-
2002 щей інспекцію сказали за 14 днів зробити бо машині 20 років
-
Такі зазвичай придбають як перше тут
-
Мабуть приблизно 2011-2014
-
Підкажіть будь ласка як зробити медичну страховку і де це робиться?
-
Ну власне я не знаю як це працює. Millennium зробили мені за 1500$ і розбили на рік по місячно🤔
-
Millennium вчора оформив. 129$ на місяць. Все онлайн і швидко.
-
al26@businesscourier.pl | +48 660 567 668 Oddział: Armii Ludowej 26 | 00-609 Warszawa
-
якщо хочете то можете телефонувати там на їх сайті ще є номер телефону
-
мені відповів чоловік десь за 5-10 хв і скинув дані скріншотом на пошту де відправлення і стан і його номер
-
Якщо в когось така ж ситуація al26@businesscourier.pl пишіть сюди на мейл , що не можете на сайті відслідкувати і напишіть від кого відправлення і куди мало прийти + номер телеФОНУ що вказували
-
Дякую велике. Допомогло.
-
Всем привет . Подскажите пожалуйста , если въезжать в Канаду по программе для Украинцев , до какого числа и месяца это можно сделать ?
-
TNT EXPRESS = Business Curier Посылка не отслеживается (Польша) потому что не там отслеживаете. С того что я видел это доставка в день сдачи паспортов им в Курьер фирму. У знакомого писала доставки до 3 часов в тот же день на посылке
20 Jan 2023, 21:20
8708/96794
4 days ago