UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Це система підігріву двигуна, щоб не замерзла і зразу тепленька з ранку😊
-
2002 щей інспекцію сказали за 14 днів зробити бо машині 20 років
-
Такі зазвичай придбають як перше тут
-
Мабуть приблизно 2011-2014
-
Підкажіть будь ласка як зробити медичну страховку і де це робиться?
-
Ну власне я не знаю як це працює. Millennium зробили мені за 1500$ і розбили на рік по місячно🤔
-
Millennium вчора оформив. 129$ на місяць. Все онлайн і швидко.
-
al26@businesscourier.pl | +48 660 567 668 Oddział: Armii Ludowej 26 | 00-609 Warszawa
-
якщо хочете то можете телефонувати там на їх сайті ще є номер телефону
-
мені відповів чоловік десь за 5-10 хв і скинув дані скріншотом на пошту де відправлення і стан і його номер
-
Якщо в когось така ж ситуація al26@businesscourier.pl пишіть сюди на мейл , що не можете на сайті відслідкувати і напишіть від кого відправлення і куди мало прийти + номер телеФОНУ що вказували
-
Дякую велике. Допомогло.
-
Всем привет . Подскажите пожалуйста , если въезжать в Канаду по программе для Украинцев , до какого числа и месяца это можно сделать ?
-
TNT EXPRESS = Business Curier Посылка не отслеживается (Польша) потому что не там отслеживаете. С того что я видел это доставка в день сдачи паспортов им в Курьер фирму. У знакомого писала доставки до 3 часов в тот же день на посылке
-
Сделаю пост по этому поводу раз всем это интересно
-
Теж
-
Тед цікавить
-
Чи можна відслідкувати посилку TNT EXPRESS за номером телефону а не трек номером? Візовий другого не надав
-
Привіт. Можливо є тут люди , хто буде летіти 4 грудня з Бухаресту в Едмонтон? Відгукніться , будь ласка🙂
-
Good day, everyone! I have a question, maybe someone has faced such a situation. So, the girl got a visa somewhere at the beginning of summer. In September, she made friends and accordingly took her husband's last name. How to leave now, what to do, so that everything is in the legal field. They plan to arrive in Canada in December together. Thank you to everyone who responds
20 Jan 2023, 21:20
8714/96429
about 6 hours ago