UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Good day, everyone! I have a question, maybe someone has faced such a situation. So, the girl got a visa somewhere at the beginning of summer. In September, she made friends and accordingly took her husband's last name. How to leave now, what to do, so that everything is in the legal field. They plan to arrive in Canada in December together. Thank you to everyone who responds
-
Millennium найдешевше. Візьміть найдешевшу страхівку, вона в районі 1000 $, оплатіть кредиткою, а потім як захоче можете перейти на full
-
Доброго вечора! Чи є в чаті хто тямить і може пояснити чому не можу телевізор до ноутбука підключити через HDMI? Пищить в приватні повідомлення щоб чат не засирати
-
HELP! Порадьте страхову компанію що надає свої послуги на українське посвідчення водія з можливістю оплати страховки щомісяця. Працівник страхової компанії Міленніум мені відповів наступним чином: «I am so sorry unfortunately I am not able to offer monthly payments. In order to qualify with our company you have to have 3 years prior insurance history with no at fault claims.» Це якийсь жах, я домовився за роботу і мене там чекають, але я не можу їздити на роботу бо моя машина не застрахована і без номерних знаків (не зареїстрована на мене) бо щоб це мати я мушу спочатку мати страховку а страховку я не можу купити за цілу суму вартості відразу.
-
Доброго дня всім!Маю запитання,можливо хтось стикався з такою ситуацією.Отож,дівчина отримала візу десь на початку літа.В вересні одружилась і відповідно взяла прізвище чоловіка.Як тепер виїхати,що робити,щоб було все в правовому полі.Планують прибути в Канаду в грудні разом.Дякую всім ,хто відгукнеться