UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доброго вечора! Чи є в чаті хто тямить і може пояснити чому не можу телевізор до ноутбука підключити через HDMI? Пищить в приватні повідомлення щоб чат не засирати
-
HELP! Порадьте страхову компанію що надає свої послуги на українське посвідчення водія з можливістю оплати страховки щомісяця. Працівник страхової компанії Міленніум мені відповів наступним чином: «I am so sorry unfortunately I am not able to offer monthly payments. In order to qualify with our company you have to have 3 years prior insurance history with no at fault claims.» Це якийсь жах, я домовився за роботу і мене там чекають, але я не можу їздити на роботу бо моя машина не застрахована і без номерних знаків (не зареїстрована на мене) бо щоб це мати я мушу спочатку мати страховку а страховку я не можу купити за цілу суму вартості відразу.
-
Доброго дня всім!Маю запитання,можливо хтось стикався з такою ситуацією.Отож,дівчина отримала візу десь на початку літа.В вересні одружилась і відповідно взяла прізвище чоловіка.Як тепер виїхати,що робити,щоб було все в правовому полі.Планують прибути в Канаду в грудні разом.Дякую всім ,хто відгукнеться
-
Hei everyone ... how I translate in English the mesages ?
-
Роджерс запитайте. Але добре якщо у вас домашній інтернет шав або телус підключити їх мобільний інтернет
-
Спробуйте на місці вирішувати питання додаткового багажу . К нас було чотири особи дві дитини та валіз на 95 кг плюс ми мали ще дві додаткові валізи разом : вага 30 кг ( за них ми хотіли доплатити ) Проте чоловік на реєстрації рейсу сказав , що у нас велика подорож і сказав що додасть багаж безкоштовно . Далі в у нас був маленька валізка для ручного багажу з іграшками доньки яку також запитали чи хочемо ми віддати до багажу загального і ми її віддали . Тому я напевно раджу вирішувати це питання в аеропорту . Всі валізи летіли окремо від нас та прибули аж до місця призначення по Канаді у нас був переліт від Монреаль до Едмонтон без валіз . Інспектор міграційної служби також перепитував де наш весь багаж , але він був оформлений для відбору в кінцевій точці призначення . З багажом ми б точно не встигли на всі рейси це занадто складно . Нехай щастить ❤️
-
Исправил одно слово и удалилось сообщение 😅 Вот ссыслк на провинциальную помощь Альберты open.alberta.ca/dataset/8c14d629-64b1-443c-9b2c-e7457964c15b/resource/746e0c82-2901-4da8-b37a-b0b5b7f931ce/download/css-emergency-financial-support-benefits-for-ukrainian-newcomers-ukrainian.pdf