UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Надія Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Iness Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Добрий день. Чи може хтось пояснити будь ласка. Я нещодавно влаштувалась на позицію покоївки і почула, що чим більш годин ти працюєш тим більше податків будуть знімати. Мені пояснили, що, наприклад, якщо я відпрацюю 60 годин отримаю 700 доларів і якщо я відпрацюю 54 години теж матиму 700 доларів. Як так?
-
Біда. Потрібно закордонний паспорт робити і подаватись на новий перміт. З паспортом не швидко ( дитячий чекали 4 місяці. А для його ще і слот на виготовлення потрібно зловити. З цим теж не все так просто
-
Приблизно так і є. Не про те що матимете , а про розмір податку Чим більше заробляєте , тим більше сума податків. Але чим більше заробите , більше і залишиться
-
Привіт! Чи хтось має правильні відповіді на теоретичний тест Class 3?
-
Запитайте у Oxana Bouzane в фб , вона працює адміністратором в skyview dental. Кліника доречі , теж хороша
-
Привет всем, кто знает где будут показывать бой Усика в Едмонтоне?
-
Дякую)