UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Вітаю. У зв'язку з переїздом з 01.06.2024 перездається танхаус за адресою, 10542 Lauder Ave NW, Edmonton. На першому поверсі знаходиться: прихожа, вітальня, кухня та туалет. На другому поверсі: 3 спальні кімнати та повноцінна ванна кімната. Також в наявності великий бейсмент. Ціна 1750 доларів на місяць (без комунальних послуг). Житлова площа досить велика і складає не менше 100 кв.м. Поруч з будинком є одне особисте паркувальне місце. За деталями пишіть в особисті повідомлення або за номером: +1-587-785-4860.
-
Увійдіть у тіні міста темних провулків, коли мафія виходить з таємниць. В п'ятницю готуйтесь до вечора високої драми та напруженої гри, коли ми збираємося для захоплюючого досвіду настільної гри "Мафія". Час/Дата: 18:00 - 23:00, 17 травня (п'ятниця) Залишилось 2 місця, але хтось ще може відмовитись. З приводу адреси або, якщо маєте інші запитання пишіть в особисті
-
Всем привет, ищу Маркетолога, для корректного составления текста объявления !! (За деньги ) пишите в л.с.
-
Привіт Дуже багато людей питали стосовно трансляції поєдинку між Олександром Усиком та Тайсоном Ф‘юрі тому не можемо не показати надважливий бій. Приходьте підтримати та подивитись бій українця вже в суботу, 18-го травня в The Provincial Kitchen & Bar. Початок основного бою орієнтовно о 4:05pm. Вхід безкоштовний.
-
Всім привіт. Мені сьогодні потрібно попасти в Whitecourt. Може хтось їде
-
Всім привіт! Хто знає де в неділю зранку можна буде подивитись довгоочікуваний бокс з Усиком (маю на увазі паб чи якесь місце типу в торговому центрі і тд)?
-
Просто там же по мимо этого еще куча разных трансляций
-
А вот я даже не знаю как это работает ,я думаю что тебе месяц бесплатно дают после подписки,но так же за бой нужно будет заплатить. Все таки главный бой года
-
Привет , Усик рекламировал вот эту платформу - www.dazn.com/en-CA/account/payment-plan