UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привет , Усик рекламировал вот эту платформу - www.dazn.com/en-CA/account/payment-plan
-
Привіт Вже в п’ятницю, 17-го травня, ми проведемо першу Lady’s Night на великій, просторій, новій локації в Foundry Room (12021 102 Ave NW) та відсвяткуємо 3000 підписників на нашій сторінці в інстаграм. Щоб віддячити за те що ви з нами вже більше року ми підготували для вас сюрприз: Безкоштовний вхід для дівчат на протязі всієї ночі та безкоштовний вхід для хлопців до 23:00. Welcome-drink для кожного на барі до 23:00. Спеціальна коктейльна карта, яка працюватиме до 23:00. Впевнені, що цю вечірку запам’ятають всі, тож беріть друзів та зустрінемось на танцполі💃🕺 За пультом DJ QBO, який розкачає танцпол. Починаємо о 21:00 і танцюватимемо до 02:30 під улюблені пісні всіх часів🪩
-
З інформації яка від консульства , передати можна тільки членам родини/ близьким родичам
-
Підкажіть пліз може хтось стикався. В знайомої є слот для дитини на паспорт в Консульсвто, він їй не потрібен , чи можливо щоб вона на мене його перекинула і якщо так, то як це зробити? Дякую
-
❗️ПРОДАЮ МАШИНУ ❗️ Jeep Compass 2009 2.4 4WD Limited у відмінному стані. Доглянутий з повною історією ремонту, другий власник, нові тормозні колодки, стійки під амортизатори, всесезонна та зимова резина в комплекті. Недавно пройшов техобслуговування з заміною масла та фільтрів. Пробіг у кілометрах: 373000 Ціна: 3800
-
Вроде нет, по крайней мере у меня не сгорают. Да и Вы их потратите раньше, чем они накопятся)
-
Это те же балы. Примерно 1$ это 100 балов. Вы можете в Avion Rewards найти магазины, где можно что-то за них купить, можно потратить на букинг отеля или покупку билета. Есть карты, где кешбек больше и пойнтов тоже будет больше
-
www.facebook.com/share/hdzs2bxDEYGiaksg/?mibextid=79PoIi Доброго дня, через два тижні покидаю Канаду , прожив тут два роки та хочу продати своє авто.
-
Куплю 7300 usdt Эдмонтон +1,9%
-
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, кто-то получал такое письмо уже после прохождения мед осмотра? Проходил осмотр в Канаде, но после оформления всех документов выехал из Канады на несколько месяцев. Теперь переживаю, что что-то могло пойти не так. Снизу в письме сказано "If you have already completed your Medical Diagnostic Test, no further action is required at this time. Your panel physician will submit the results to us for processing." Но прошел медосмотр я более месяца назад, должны были уже передать результаты обследования.
-
Можливо хтось знає місце де можна орендувати щось типу приміщення з інструментами для ремонту авто? Хочу реставрувати свій понтіак бо дуже полюбив цю машину і не хочу міняти на нову