UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ви часом не знаєте їх чату???
-
Foodbank дає але треба фізично туди прийти. Спробуйте подзвонити для початку. Бачила їжу там давали для котів.
-
Ніколи про таке не чула. Але корм та наповнювач зовсім не дорогі. Якщо буде потрібно, то я Вам допоможу. Не хвилюйтеся!
-
Підкажіть будь ласка хто небудь подавався на вклійку візи у паспорт по програмі CUAET. Вже в Канаді. Ми прилетіли з імейлом та не зовсім зрозуміло як відправляти паспорт і куди?
-
Вибачте , можна link? Thanks
-
Є чат про убер доставку у Канаді, там є і ті хто в Эдмонтоні працюет
-
Доброго дня підкажіть хто володіє інформацією чи є в Едмонтоні компанії які готові брати на різні професії на тренінг 2-3 місяці наприклад ( навіть за мій рахунок) з подальшим працевлаштуванням чи щось типу того буду вдячний за інформацію
-
Добрий вечір!!! Чи є тут в чаті, хто працює на Убр-доставці???
-
Дякую💖
-
Добрый вечер сообщество!) Ребят, нужно ваше мнение, желательно в ЛС. Занимаюсь интернет-маркетингом (Продвижение малого бизнеса через Гугл Адс и разработка сайтов соответственно) с командой реализовали больше 200 проектов и преподавал сам курс интернет-маркетинга для предпринимателей в компьютерной Академии. Я хотел бы провести серию мастер-классов для действующих предпринимателей и/или ньюкамеров и раскрыть следующие темы: 1. Стоимость потенциального клиента из гугл 2. Какие инструменты использовать Кому тоже было бы интересно поучаствовать - пишите в лс)
-
Не знаю, все було у великому конверті, зараз фото додам.
-
В нас не було такого.Тільки паперові зелені.Не підкажете,де його можна отримати?
-
Прийшов на пошту в конверті разом з Alberta Health Card. Чекали з 9 вересня.
-
Підкажіть,а де Ви брали сам лист?
-
Дякую
-
Едьте в Edmonton Service Center (адрес 10111 104) со своими документами, там на втором этаже вам распечатают анкету. Заполните ее и через несколько недель всё будет готово
-
Друзі, хтось знає як отримати проізний за 35$ на місяць?
-
Ребят, идёт кто-то на Калуш сегодня?
-
Підкажіть будь ласка , який тариф лайф підтримує роумінг в Канаді , бо по моїй картці лайф ще 20 Гб залишилось а користуватися не можу бо пише що 55грн за 150 МБ . Може перейти на тариф якийсь ? Дякую
-
Канадскую берешь самую дешевую, а нк украинской итернет это будет дещевле чем брать канадский интернет
20 Jan 2023, 21:20
8787/96500
about 15 hours ago