UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Vvbh Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Ms. Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Всім привіт! Займаюсь комплексним просуванням бізнесу, кому потрібна: 📎Таргетована реклама 📎 Google реклама 📎 Створення сайтів 📎SMM 📎SEO Пишіть «➕» та отримайте бонус🔥
-
Benjamin Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Bbbb Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Куплю 6300 USDT +1,9% В пределах города подъеду на встречу
-
Vadym Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Ann Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
TANYA Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Інна Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Іноді таке враження що тут система побудована для людей в яких фетіш до розмов по телефону
-
В когось було таке? Я вже реєстрував акаунт і мені прийшов лист з секюріті кодом, але куди його вводити якщо при реєстрації мені кажуть що в мене вже є акаунт, а при спробі зайти мені кажуть що треба реєструватися? 🤡. Якось можна це вирішити самому? Чи треба обовʼязково дзвонити цим мавпячим мордам?
-
Jacob Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Ткачева Софія Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
🇺🇦Edmonton Ukrainian Festival🇨🇦 24-25 травня в Борден Парк буде проходити український фестиваль. На вас чекатимуть українські смаколики, музика, виступи різних гуртів, програма для дітей, конкурси! Адреса: 7507 Borden Park Rd NW, Edmonton Дата: Пʼятниця 24 Травня з 5pm до 11pm Субота 25 Травня з 11am до 11pm
-
❗️Інформація для тих хто розглядає придбання нового авто найближчим часом ❗️ В цю п'ятницю та суботу в автосалоні Go Honda, де багато українців вже купили авто у Олексія, проходитиме розпродаж моделей Хонда 2024 року за спеціальними умовами - від 2.99% ставки і додаткові знижки до $3000, в залежності від моделі. Є спеціальна програма для новоприбулих для купівлі авто за спрощеними умовами. Ви можете їздити на новій Хонді від $500 на місяць вже на цьому тижні. Якщо хочете прийняти участь в розпродажу або проконсультуватись - пишіть напряму Олексію щоб записатись на зручний для вас час. Це перевірена людина (можете подивитись відгуки про нього на сторінці салону у Google Maps), яка допомогла придбати надійне, сучасне авто за адекватні гроші вже десяткам українців, в тому числі і мені🙂 Адреса Телеграм: @AlexGoHonda Моб: 7802344444