UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Куплю 6300 USDT +1,9% В пределах города подъеду на встречу
-
Vadym Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Ann Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
TANYA Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Інна Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Іноді таке враження що тут система побудована для людей в яких фетіш до розмов по телефону
-
В когось було таке? Я вже реєстрував акаунт і мені прийшов лист з секюріті кодом, але куди його вводити якщо при реєстрації мені кажуть що в мене вже є акаунт, а при спробі зайти мені кажуть що треба реєструватися? 🤡. Якось можна це вирішити самому? Чи треба обовʼязково дзвонити цим мавпячим мордам?
-
Jacob Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Ткачева Софія Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
🇺🇦Edmonton Ukrainian Festival🇨🇦 24-25 травня в Борден Парк буде проходити український фестиваль. На вас чекатимуть українські смаколики, музика, виступи різних гуртів, програма для дітей, конкурси! Адреса: 7507 Borden Park Rd NW, Edmonton Дата: Пʼятниця 24 Травня з 5pm до 11pm Субота 25 Травня з 11am до 11pm
-
❗️Інформація для тих хто розглядає придбання нового авто найближчим часом ❗️ В цю п'ятницю та суботу в автосалоні Go Honda, де багато українців вже купили авто у Олексія, проходитиме розпродаж моделей Хонда 2024 року за спеціальними умовами - від 2.99% ставки і додаткові знижки до $3000, в залежності від моделі. Є спеціальна програма для новоприбулих для купівлі авто за спрощеними умовами. Ви можете їздити на новій Хонді від $500 на місяць вже на цьому тижні. Якщо хочете прийняти участь в розпродажу або проконсультуватись - пишіть напряму Олексію щоб записатись на зручний для вас час. Це перевірена людина (можете подивитись відгуки про нього на сторінці салону у Google Maps), яка допомогла придбати надійне, сучасне авто за адекватні гроші вже десяткам українців, в тому числі і мені🙂 Адреса Телеграм: @AlexGoHonda Моб: 7802344444
-
Dear families, We decided at RESC SC, Royal Edmonton Soccer Club, for the 3rd seasons to help all Ukrainian families play soccer in our club for FREE 😊. We take this opportunity to extend our welcome and support to the new arrival families and newcomers to Canada by offering a space and program for the kids to interact and integrate with the Canadian children in playing sports. Please help our staff to apply for you on the fund by providing all the required information and documents when they ask for them. Also, spread the good word about our club with your network, friend, and on your social media along with our Google account. Please support us on our social media platforms and share them with friends and families. If someone is interested in joining, please let me know as it's time for registration. Thanks 😊 Coach Jihad Saleh Founder and technical director of RESC www.resclub.ca
-
Gvgh Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Veronika Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Veronika Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼