UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Скаргу надіслано
-
Ева Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Ева Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Помив трохи ))
-
Виглядає копія як моя перша е34 1995
-
Так 2750 забрати
-
📣📣📣 В телеграмі створена група PRCUAET для обміну досвідом та взаємодопоги при подачі на PR, для тих хто приїхав по CUAET. В групі: - ➡️12 досвідчених міграційних консультантів - можете їм задавати свої питання; - ➡️майже 29 000 участників; - ➡️більше 200 000 релевантних повідомлень; - ➡️ресурси для підготовки до тесту CELPIP та IELTS; - ➡️розбивка по провінціям; - ➡️користна інформація про переклад документів; - ➡️процедура отримання довідки про несудимість з різних країн; - ➡️євалюація диплома (WES); - ➡️підбір правильного NOC; - ➡️EXPRESS ENTRY; - ➡️гуманітарна програма; - ➡️бенефіти; - ➡️CRA (податки); - ➡️фінанси, інвестиції, Morgage та багато іншого корисного. ▪️▪️▪️
-
В мене така сама ситуація. 2 місяці чекала, потім написала фідбек про сервіс, де пояснила ситуацію, вказала номер форми і дату. Ще через місяць відреагували на фідбек і зробили запит всіх документів, зараз готую відправити. Думаю так би і чекала. Коли дзвонила до CRA, то сказали можуть розглядати до 16 тижнів, це максимальний термін
-
Nazar Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Hopefully I came out successful thanks to a good friend and a good manager. I never thought I could make money online but it's clearly, it's real, I invest with $300 and I get the profit of $3,000 within 48hour, contact the manager who's working with the company through this channel link, in the channel you will see the administrator user name there, don't hesitate to click on it because it will do change your life. Check on the lick below to contact him 👇👇👇👇👇 @expertoption19 t.me/+mKSMKZYzM4k1ZmM0
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей )
-
Вікторія Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.