UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
‼️ Наступний мітинг пройде вже завтра, будь ласка, приєднуйтесь 🙏🇺🇦 📆 КОЛИ: неділя, 2 червня, о 14:00 годині. 📍ДЕ: VIOLET KING HENRY PLAZA (99 Ave) ❓ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ: На вас чекає демонстрація та хода. Із 24 лютого, День Захисту Дітей для нас - це кожен день. Бо кожен день потрібно захищати найдорожче в світі - життя дітей. Кожне відібране росіянами дитяче життя – це частинка майбутнього, яке вони крадуть у нас з вами. ✔️ЩО ПОТРІБНО: будь ласка, хто зможе, приносьте м‘ягкі іграшки і ляльки, для демонстрації. Дякуємо!
-
Музична студія SING запрошує на навчання ОНЛАЙН Ми викладаємо: ✅ВОКАЛ 🎤 ✅ГІТАРА ✅ФОРТЕПІАНО🎹 ✅СКРИПКА🎻 ✅УКУЛЕЛЕ 🎶 ✅ ФЛЕЙТА -Наші викладачі солісти Філармоній💃 -Учні учасники Голосу країни,переможці міжнародних конкурсів🏆 ✅Абонементна плата за уроки,система бонусів та знижок ✅Беремо на навчання від 5+ до 100+ ❕Відповімо на усі ваші запитання❕: @voice_studio_sing
-
ㅤ Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Здравствуйте, я потерял свой паспорт в Эдмонтоне сегодня, вот моя информация Евгений Ярошевич Yevhen Yaroshevych моя электронная почта [email protected] мой номер телефона 2363321853 если кто знает где еще я могу попросить о помощи пожалуйста напишите мне.
-
Вже більше року чекаю на свою хелз карту, адресу не міняв.
-
Lia Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Vladyslav Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Всім доброго вечора ! Хто може дати машину в оренду на місяць ? Байдуже яку , головне щоб на ходу В звʼязку з переїздом продаєм свою і треба на чомусь місяць їздити
-
Дякую я в курсі Але потрібно не за всі гроші світу
-
Є багато компаній які можуть дати в оренду автомобілі
-
Вітаю усіх, хто займаються творчістю (фотографів/перукарів), я візажист. Оскільки вже літо і настає сезон фотосесій є пропозиція сформувати невеличкий проєкт для знайомств, проведення часу, планування, саморозвитку і так далі. Перші роботи можуть бути для привернення клієнтів, а наступні оплачувані. Хто зацікавлений - напишіть
-
Vadym Vovk в фб
-
По різному у людей