UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Lia Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Vladyslav Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Всім доброго вечора ! Хто може дати машину в оренду на місяць ? Байдуже яку , головне щоб на ходу В звʼязку з переїздом продаєм свою і треба на чомусь місяць їздити
-
Дякую я в курсі Але потрібно не за всі гроші світу
-
Є багато компаній які можуть дати в оренду автомобілі
-
Вітаю усіх, хто займаються творчістю (фотографів/перукарів), я візажист. Оскільки вже літо і настає сезон фотосесій є пропозиція сформувати невеличкий проєкт для знайомств, проведення часу, планування, саморозвитку і так далі. Перші роботи можуть бути для привернення клієнтів, а наступні оплачувані. Хто зацікавлений - напишіть
-
Vadym Vovk в фб
-
По різному у людей
-
Так
-
Не знаю за Вадима Вовка, але за кросстаун чув погані відгуки, і знайомі отримали класні офери на початку, підписали документи, а там виявилось на 10-15к $ автівки дорожче. Зрозуміло що це особисто їх проблема, треба було перечитувати папери, але через те що погано володіли англійською довірились продавцю і мають тепер авто в х2 дорожче 🙄
-
Знакомые точно передали ситуацию? Может им и объясняли, да они не поняли?