UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
✌️ мир. Хто вміє та може зареєструвати на Американську туристичну візу ? ( за гроши 😉 )
-
zipsure - онлайн страхування за пару хвилин
-
Всім привіт,чи хтось має контакт дилера який займається купівлею автомобілів?Хочу продати своє авто.
-
⭐️⭐️⭐️ Всім привіт. Знайомий шукає працівників до себе на роботу. Поки є дві позиції. Додаю посилання на оголошення. Maintenance Technician g.co/kgs/J6YvyWK Blade Technician g.co/kgs/ABy8gnM
-
Timothy Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Привіт, виникла така ситуація. Я з допомогою бенефіт карти отримав окуляри для зору. Але лінзи за два місяці зносились так що вже неможливо використовувати. Коли я запитав скільки коштують нові лінзи, вони сказали 200$. В принципі як і коштували окуляри. Можливо хтось підкаже, де можна зробити лінзи дешевше?(якщо це взагалі можливо) п.с. Моїм попереднім окулярам два роки, і лінзи в ідеальному стані.( просто зір погіршився і треба інші)
-
Всем привет. Возможно кто то подскажет, есть ли в Эдмонтоне какие то секции где можно потренироваться или поиграть в баскетбол ? 🏀
-
В ЛА Фитнес, постоянно все играют в баскет
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей )
-
Марія Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Всім привіт! Може комусь потрібно постригтись чи підрівняти бороду завтра об 11:00? У мене в барбершопі будуть знімати контент до Stanley Cup finals, потребую клієнта. Можу постригти безкоштовно як модель. Це буде в районі Century Park. Можу надіслати приклади своїх робіт, або посилання на інстаграм 🙂