UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Вважаю, що десь на околицях цілком можливо купити сарайчик за такі гроші.
-
-
Якщо хочете вже зараз комусь голову на цю тему морочити( тобто ретельно різнопланово проконсультуватися) то можу скинути контакти декількох незалежних один від одного моргідж брокерів. А взагалі-то, тут все просто. Сьогодні купили в Альберті хату за 400 тис. Через десять років продасте за 500. Сьогодні купите в GTA хату за 400 тис. - через десять років продасте за 1200тис.
-
но вот уже коф на убыль пошел ) я почему то всегда был уверен, что х5 считается от семейного дохода до вычета налогов, но в целом 4.3 тоже вполне подьемно выходит, если конечно оба работают, либо брать большим даунпейментом а тут в чате нет кого то, кто прям все про недвигу смог бы рассказать? я не раз слышал, что фактически все благосостояние, финансовое, строится тут именно отталкиваясь от недвижимости
-
6607 177 St NW, Edmonton, AB T5T 4K3, Канада
-
Всім привіт 👋 На разі шукаю житло (кімнату) для оренди, можливо комусь потрібно на підселення! Або давайте скооперуємось, кому потрібно, і можемо зняти будинок чи апарти? Цікавить west Edmonton чи south-west! Дякую за інформацію чи допомогу😉