UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Добрый день группе, подскажите пожалуйста, кто перерегистрировался в recreational centers и больше чем год проживает в Канаде. Еще действительно по CUAET или уже не действуют условия для украинцев. Спасибо заранее за ответ.
-
Спасибо за ответ, понятно
-
Вы теперь подаетесь не по куает, а с notice of assessment из налоговой, если у вас низкий доход, то вам продляют мембершип
-
Хотя написано, что Notice of assessments будет приниматься только до 31 мая 2024 года. Так ли это ?
-
Подруга неделю назад подавала на продление, пришла с паспортами и свидетельствами о рождении детей и notice of assessment своим и мужа, заполнила на месте бумагу. Все приняли. В Тервилегаре.
-
Привіт В мене виникло питання Мені треба скасувати номер через те що мені виповнилося 18 Мені сказали що тре подзвонити на номер але я розумію що там кажуть Може хтось вже скасовував і може сказати як треба
-
Благодарю за информацию 🙏🏻
-
Какой вам надо номер отменить?
-
Здравствуйте, можете посоветовать тату мастеров?
-
Знаю одного, правда не знаю, чи ще живий)
-
Мария Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
#сектор Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Jt Mauiii Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Kira Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Ибрагимова Наргиз Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Опасный?
-
вера дождалась лета🥳❤️🔥 Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Нереально 😂
-
Мене цікаввить - нащо вони ці "бубєнчікі" чорні чіпляють на бампер? Як антістатік? Бачів у індусів тількі на машинах, на передній частіше по 2шт.
-
Існує версія що це може бути від «зглазу». Антистатик має мати якийсь кусок металевого дроту, а там ж тільки нитки 😁
20 Jan 2023, 21:20
88924/96670
20 minutes ago