UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доброго дня. Я живу у місті Едмонтон, але працюю віддалено на українську айті-компанію як ФОП 3 групи. Хочу переоформити свою діяльність за місцевими законами Альберти. Компанія з якою в мене зараз укладено договір зареєстрована на Мальті, тобто це не зовсім українська галера. Моя компанія готова переукласти зі мною контракт, але вже як канадським аналогом ФОПу. Мені потрібен бухгалтер, який допоможе перереєструвати діяльність тут і надалі допоможе розібратися, як платити податки та подавати декларацію. Порекомендуйте будь ласка бухгалтера, який зможе допомогти. Не обов'язково україномовного, можна англомовного. Дякую!
-
Alex Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Добрый вечер группа, кто-то сталкивался с организацией отдыха в Доминикане/Мексике. У кого-то есть контакты или рекомендации хорошей компании по покупке all inclusive путешествий под ключ?
-
🍋 Давид 🍋 Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Олександр Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Не знаю як описати, як звернутися зі своїм проханням у допомозі! Я війсковослужбовець, звати Олександр був поранений довгий час був на реабілітації, виведений поза штат! Зараз повернувся до лав "знову в бій", але потрапив у дуже складне фінансове становище! Тож благаю допомоги всіх не байдужих відгукнутись та допомогти! Я не знаю як про таке писати та просити бо не займався таким ніколи... 5375... 4112... 1799.. 9171 Також PayPal [email protected]
-
Звертаюсь до Вас з великим проханням у допомозі
-
Доброго ранку Всім!
-
Олександр Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Lisa(Mena's wife) Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Музичний простір SING запрошує на : УРОКИ ВОКАЛУ|ФОРТЕПІАНО|ГІТАРИ |УКУЛЕЛЕ|ОНЛАЙН 🌎 ✅ХОЧЕШ ЩОБ ТВОЯ ДИТИНА ГАРНО СПІВАЛА/ГРАЛА? ✅ХОЧЕШ СПІВАТИ/ГРАТИ ,АЛЕ НЕ ЗНАЄШ ЯК? ✅НАМАГАЄШСЯ ВЧИТИСЬ СПІВАТИ/ГРАТИ САМ/АЛЕ НЕ ВИХОДИТЬ? ✅ХОЧЕШ ДІЗНАТИСЯ СЕКРЕТИ ВОКАЛУ,ОСОБЛИВІ ТЕХНІКИ ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТВІЙ ГОЛОС НЕПОВТОРНИМ? -ХОЧЕШ ГРАТИ УЛЮБЛЕНІ ПІСНІ БЕЗ ЗУСИЛЬ? Тоді тобі саме до нас В нас працюють найкращі педагоги : ✅ЛАУРЕАТИ КОНКУРСІВ,ВИЩА ОСВІТА,СОЛІСТИ ФІЛАРМОНІЙ ✅Використовують професійне обладнання для уроків ✅Гнучка системою знижок та бонусів ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ -5 євро-6 usd -7 cad ❕❕Беремо на навчання від 5+ до 100+❕❕❕
-
voice_studio_sing Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.