UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Незнаю, я на месяц по 7-8 раз отправляю ребятам служивым на разные карты уже больше 7 месяцев и пока слава богу ничего не блокировали. Все ок
-
Но там смотри лимит на отправку без подтвержденных документов всего 1000$ на месяц
-
Я так искал людей почти 2 мес
-
Брат воспользуйся пейсенд. Просто совет. Комиссия всего 6 $. Но за то деньги за 2 минуты приходят
-
Это правильно, всегда лучше делиться такой информацией, не дай бог что бы другие люди не попали))
-
Да максимум до 1000$ , я не привязывал никакие документы для увиличения лимита
-
Yoyo Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Katya Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Репост якщо адмін не проти Запрошуємо долучитися до дослідження медичних проблем і потреб, з якими українці зіштовхуються за кордоном! Ваша думка і досвід є дуже важливими для нас! З моменту повномаштабного вторгнення росії, за кордон виїхало близько 6,5 млн українців, котрі стикаються з різноманітними проблемами в сфері надання медичної допомоги в інших країнах. Тому ми, як Фонд "Zdorovo", який активно підтримує пацієнтів з України, маємо на меті дослідити ці проблеми з метою їх зрозуміння та вирішення. Опитування займе не більше 5 хвилин, але буде дуже важливим для нас. Якщо Ви маєте знайомих, які також перебувають зараз за кордоном у будь-якій країні, будемо вдячні за розповсюдження посилання! Зазделегіть дякуємо за участь! forms.gle/PfFzxYRLFZpAFqro8
-
Мне понравился ma-me-o beach там сравнительно с wabamun lake вода чище и дно пещаное, но на wabamun больше парковая зона где можно расположиться и пожарить гриль или поиграть в игры.