UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дякую за інфу)
-
А сімейного лікаря складно знайти?
-
Так Є сайт , де можна побачити хочаб якогось хто приймає нових пацієнтів. Вибір не великий. Але , моя особиста думка , якщо не маєте якихось серйозних захворювань і т. Д , можна і без нього обійтись. Достатньо буде ходити за потреби в walk-in clinic
-
www.instagram.com/stage.restyling?igsh=NHlubGRxMXA3NGFi
-
Рекомендую +13683995416 Tg.
-
Рекомендую. Можна домовитися про будь-яку зручну вам локацію. Номер можу дати в ПП, але у вас закрито там. www.facebook.com/profile.php?id=61558091287121
-
Хочу порекомендувати чудового фітнес-тренера з українськими цінами, який підбирає індивідуальний план тренувань, дає рекомендації по правильному харчуванню та вітамінам і бадам для підтримки імунки. А головний бонус: фотосесія в кінці курсу тренувань (подробиці уточнюйте в тренера). Можна домовитися про будь-яку яку зручну локацію для вас. www.facebook.com/profile.php?id=61558091287121 Номер телефону можу скинути в ПП.
-
Kaworu Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Alexander Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Hamster Kombat Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Доброго дня групу, підкажіть будь ласка як можна отримати слоти в консульстві України? Потрібно оформити нові паспорти дітям 16 та 12 років? Буду дуже вдячна за відповідь 🙏🙏🙏